Σουδάκια με σιρόπι




Υλικά:

για 30 μεγάλα σου η συνταγή εδώ:
3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
γάλα (όσο απαιτείται για την παρασκευή του άνθους αραβοσίτου ανά φάκελο)
ξύσμα από 1 λεμόνι
χρωματιστή τρούφα
Για το σιρόπι:
1 φλιτζ. τσ. νερό
2 φλιτζ. τσ. ζάχαρη
φλούδα λεμονιού
1 βανίλια


Εκτέλεση:
  1. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι. Αφήνουμε να πάρουν βράση.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε ελαφρώς να χλιαρίνει.
  2. Παρασκευάζουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και το ξύσμα.
  3. Ανοίγουμε ένα ένα τα σου και τα γεμίζουμε με την κρέμα που φτιάξαμε.
  4. Τοποθετούμε σε πιρέξ και περιχύνουμε με κουτάλι προσεχτικά το σιρόπι μέχρι να μουσκέψουν.
  5. Πασπαλίζουμε με τη τρούφα και..
  6. βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν!!!
Καλή σας επιτυχία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις